- De ce ar trebuie să ai mult material pe lung fără a nu-ți capta atenția. În Rusia, Europa de mult se livrează filmele în 10 minute, oare vom ajungem și noi la așa o gîndire, să avem pe imagine sentimentele mirilor, reportajul din sală, momentele cele mai principale redate mult mai dinamic și interesant într-un film scurt.
- De ce am avea nevoie ca 70% din conținutul filmului să cuprindă dansurile tradiționale și discoteca din sală, oare asta ar avea valoare? nu cred !
Mai bine să vezi buneii, părinții și prietenii copleșiți de emoții prinși cu zîmbete și starea lor emoțională alături de miri în ziua lor importantă.
Cum ar trebui să fie construit și redat un film de nuntă?
- Vezi exemplu de mai jos al unui film scurt de nuntă, care cuprinde tot evenimentul fără a exclude ceva din el.
Prioritățile acestor doi tineri au fost amintirile și asta a fost poziția cea mai bună.

AUG 25 11:30 PM

The beginning

Daniel // Cristina

SPT 01 12:30 AM

Through the wind

Eugen // Cristina

Film de nuntă

 

   Acum nu mai sunt în vogă filmele de o oră sau două. O amintire cu adevărat bună nu trebuie să fie tot filmul cu multe dansuri și secvențe repetate. Cu cît selectarea e mai profundă, cu atît materialul devine mai prețios. Noi punem accent pe ISTORIE, oameni, momente surprinse, imagini abstracte, imagini cinematografice, atât cu, cât și fără stabilizator. Sub o muzică bună apare filmul multașteptat de toți cei care vă cunosc.

Un exemplu este Iulian și Ana-Maria. De ce filmul lor a atins un număr mare de vizualizări, a făcut furori pe Facebook și Filmul lor nu s-a prăfuit pe raft? Aflați răspunsul în clipul de mai jos.