Pe noi nu doar oameni cu gusturi ne apreciază, dar și companii unde rezultatul se măsoară în statistică

Reacția lor

Dress Magazine

Brand FortunaSisters

Nicholas e un omuleț foarte creativ, educat și atent la cerintele clientului. Am rămas pur și simplu uimita de videoul ce l-a creat pentru Brandul nostru care tine doar 2 min dar are o încărcătura emoțională de nedescris! M-a făcut sa pling de emoții... Îți mulțumim pentru aceste clipe ce vor ramine mereu cu noi! Ne-ai făcut sa ne simțim mindre de ceea ce facem!  ❤️ Te cuprindem! FortunaSisters

 

Chișinău, Moldova  |  https://fb.com/FortunaSisters

wedding day

Andrew & Renata

Din primele minute de discutii cu Nicolae am înțeles că este un baiat educat și cu suflet mare care niciodată n-o să se eschiveze de orice intrebare sau dorință aș avea, și așa și a fost. Pe lângă asta, este un videograf plin de inspirație, pasiune și concepții deosebite cu care iți este plăcut și usor să lucrezi și care este atent la cel mai mic detaliu. Un om minunat ce surprinde fiecare moment în mod minunat.
Ps: Nicu multumesc pentru rabdarea si receptivitatea de care dai dovada 

 

Chișinău, Moldova  |  https://fb.com/renata.morosanu

wedding day

Iulian & Ana-Maria

- Anne-Maria

Salut, Filmul este fantastic! Așa cum ne l-am dorit.

Ne-ai simțit la maxim, partea spirituală e foarte importantă în lucrul care îl facem.

- Iulian

Wow! Super kruta ai făcut! Peste asteptari!
Și muzica ai nimerit-o bine și totul asa cum am vrut, Familia, speachurile, momente
Perfect! Super fain - bravo! am impresia ca preodalel sam sebea ))

Reviews

Cel mai mult mi-a placut că Nicolas ne-a auzit și înteles perfect preferintele. A realizat un filmulet foarte creativ doar dintr-o discutie personală și una telefonica. Nu a fost necesar sa facem zeci de intâlniri și revizii. A prins perfect ideea noastra din prima si a realizat-o mult peste asteptarile noastre. Bravo! Highly recommend!

Designer

Brand Lilia Carauh

Offf stai să îmi pun caștile k îmi tremura mainile de emotii

Bbaaaaiiii ii pi...tz, Bombă, Rupe

Nicusor ce faci cu mine, să vezi că rupem internetul, aaaaaaaaaaaAAAAA, ești nebun, și cîntecul lai ales bombă, și lai arănjat, nici nuștiu ce să zic, nam răbdare săl postez, mă mînîncă mîinele, dămi denumire cîntecului căl ascult în mașină din telefot de cîteva zile, stai că te sun...

Mereu ramân încântată de efortul și munca depusă! Profesionalism cu suflet. Mulțumesc mult pentru ceea ce faci ca o faci bine. Colaborarea noastra e mereu una la înălțime și mersi că mereu înțelegi ce vreau, rezultatul nu se lasă mult așteptat.

You are the best !

București, România   |   https://fb.com/Laimalove1

wedding day

Vasilii & Adriana

Ne-am uitat la film dintr'o rasuflare!!! E megaaaaa, știam că ai sa faci lucru bun - da nici chiar așa! Suntem fascinati!!!! Foarte super!!!
Tu ai lucrat la 101% esti tare tare bravo!
Iti mulțumim si abia asteptam sa vedem si video de 3 min! Esti tare BUN in ceea ce faci! De o mie de ori BRAVO!

Recomand cu încredere- SuvorovFilm - tuturor persoanelor care își doresc un Video artistic și executat cu rafinament!
Nicholas este un specialist desăvîrșit în domeniul respectiv, plin de pozitivism și idei neșablonate!

Chișinău, Moldova  |  https://fb.com/adriana.evtodiev

wedding day

Zack & Maria

Pe Nicholas l-am cunoscut prin intermediul cuiva, cautam un videograf pentru nunta noastra. La prima vedere mi s-a părut un baiat cu bun simt și cu muult talent si vointa de muncă si dezvoltare. Pană in ziua nuntii nu am vorbit deloc , nu am făcut niciun plan , ce și cum să facem, ce ar trebui să facem, iar în ziua nunții am fost plăcut impresionați de imaginație și dedicația acestui om. În timpul filmării ne-a indrumat cum să stăm ,să mergem să privim ,pentru a obtine amintiri nu doar frumoase ci de poveste!!! La vederea preview-ului am ramas foarte impresionati de ceea ce urmeaza sa obtinem. Recomand cu incredere serviciile lui care sunt de nota +10!!! Îti multumim foarte mult pentru ca ai pus suflet în filmul nostru!!  :) 

Iași, România  |  https://fb.com/maria.rusu.71

wedding day

Dinu & Cornelia

Nicolaie multumim mult pentru munca depusa! Suntem foarte încîntați de video, calitatea videolui si acuratetia cu care a fost făcut! Merci de munca ? e o amintire pe viatza! Multumim frumos! Video ne place mult mult mult!!!! ești tare.

Chișinău, Moldova   |   https://www.facebook.com/corneliaa

Event party

Ion & Sabina

Nicolae....mulțumim mult pentru tot...mulțumim mult pentru emoții...suntem mega mulțumiți de video, privindul am trăit din nou aceleași emotii, aceleași clipe de fericire, aceleași zîmbete sincere... Am avut onoarea de ați cunoaște minunata ta familie și vreau să spun că sunteți minunați scumpilor și o familie talentată...succese mari iți dorește familia Stamati pentru că! chiar esti un om talentat și cu suflet mare...Bafttttaaaaa

Ungheni, Moldova  | https://fb.com/sabina.sumanschi

wedding day

Ovidiu și Anca

- Ovidiu: L-am ales pe Nicholas să se ocupe de videografia nuntii noastre. Am făcut alegerea PERFECTA! Echipă profesionista, aparate profesionale, oameni talentați . Rezultatul final, o filmare super frumoasă, o amintire extraordinara cu cel mai important eveniment al nostru. Recomand cu incredere echipa Suvorov Films.

- Anca: Nunta e un moment unic în viață! Este foarte important ce videograf iți alegi, deoarece astea sunt singurele amintiri cu care ramâi. Noi am facut cea mai buna alegere, am ales cea mai profesionista echipa și pentru asta ii mulțumim lui Nicholas și îl vom recomanda cu drag!

wedding day

Rostislav și Daniela

Esti un profesionist implicat in ceea ce faci si se vede ca stii ce faci. Clipurile realizate de tine vorbesc de la sine, dar prefer sa imi exprim parerea personala, pentru ca sunt greu de multumit si stiu ce cer. 
Vreau sa iti multumesc public pentru ideile superbe, profesionalismul jucaus, pentru rabdarea de care ai dat dovada si pentru punctualitatea ta!!! 👏🏼 Multumirile verbale si scrise aici sunt putine ca sa exprime gratitudinea fata de serviciile tale si rezultatele( Love story & filmul cu nunta noastra), care au fost intr-un final peste asteptarile noastre!!! Calitate si originalitate sunt cuvintele ce descriu echipa voastra!

wedding day

Anatol și Ina

Am avut marele noroc sa te avem ca videograf la cel mai important eveniment din viata noastra de pina acum. E greu de inchipuit cum poate sa incapa intretr un singur om atita imaginatie, creativitate si stil.  
Ne-au fost oferite nu doar de servicii video ... dar si suport emotional, ceea ce e foarte important, atit pe parcursul pregatirilor cit si in ziua nuntii cind atmosfera se incinge... 😊😊😊... 
Cu Nicu a decurs o frumoasa colaborare pe tot parcursul pregatirilor... noi idei , pareri si sugestii...👰👦
Imaginile vorbesc de la sine. Am trait alaturi de echipa Suvorov Films cea mai frumoasa experienta... 💑

Professionalism si dedicatie 💯

Chișinău, Moldova   |   https://www.facebook.com/ina.ivantoc

Lăsați o recenzie

Este foarte important pentru mine să primesc feedback despre proiectele mele, pentru a ști în ce direcție să merg mai departe. Îți poți împărtăși impresiile despre cum a decurs totul, lucrând cu mine, completând formularul de feedback de mai jos. Vă mulțumim! Cu respect, SuvorovFilms!